Бихме се изненадали, ако все още не сте чували за новия интериорен тренд

...
Бихме се изненадали, ако все още не сте чували за новия интериорен тренд
Коментари Харесай

19 идеи как да дадем нов живот на мебелите си с... пяна

Бихме се изненадали, в случай че към момента не сте чували за новия интериорен тренд прочут като Foam Furniture. Той стана хит последните месеци и продължава да набира известност в обществените мрежи. Основната концепция, която стои зад основаването на тези забавни декоративни мебели, е покриването им с пяна от полиуретан. Принципно този артикул се употребява за топлоизолация и лепене, само че неотдавна намира и нова приложимост, а точно направата на мебели с самостоятелна текстура и форма. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Emily June Designs (@emilyjunedesigns)

Прототипът на концепцията е дело на дизайнерката Анна Тома от Копенхаген, която взема решение да покрие рамката на огледало с пяна от полиуретан. Дизайнът набира известност и не след дълго обществените мрежи са обсипани с DIY версии на оригинала, които хората творят у дома. Появяват се версии освен с огледала, само че и с други мебели като масички, пейки и ниски столчета. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Jill | Thrift & Sew ✂️ (@fauxshirr)

Ето го и следващият метод да се възползваме от свободното си време вкъщи, като в това време рециклираме някоя забравена, стара мебел. И въпреки всичко текстурата не е единственото нещо, което ни сграбчва в този нов тренд. За всички фенове на пастелните цветове, боядисването на към този момент втвърдената бяла пяна е алтернатива, която не трябва да се изпуска. Ако не ви се рискува с огромна и скъпа мебел, можете да започнете с нещо нищожно като поднос или ваза, които ще наподобяват също толкоз ефектно. 

 
23 хрумвания по какъв начин да превърнем спалнята си в комфортен ъгъл за отмора
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР